Over mij

Hey, ik ben Tamara en ik help jou bij een passende voeding kiezen voor jouw trouwe viervoeter.

Gekke_tammy

Hoe gezonder jouw hond is, hoe langer je van hem of haar zou kunnen genieten!

In de afgelopen jaren heb ik mogen ervaren hoeveel verschil een passende voeding kan betekenen voor mijn honden, en die ervaring deel ik graag met jou.

Met mijn kennis help ik jou als hondenbaasje bewust te worden van welke opties mogelijk zijn. Zo’n passende voeding kan echt een positieve bijdragen leveren aan de gezondheid van jouw hond. 

Zelf ben ik ook continue opzoek naar de meest passende voeding voor mijn honden

Het leven is super dynamisch en net als bij ons, groeien honden op en worden ze, helaas, soms wel eens ziek. Onze voeding passen we aan op onze levensfase, -stijl en behoefte. Voor een hond is dat net zo belangrijk.

Net als jij wil ik gewoon niets anders dan zo lang mogelijk van mijn honden genieten. Daarom heb ik al op jonge leeftijd besloten dat ik honden beter wilde maken. Maar ik ben helaas geen dierenarts geworden. Wel ben ik paraveterinair (dierenarts assistente), kynologisch instructeur (hondentrainster) en ook gediplomeerd voedingsdeskundige voor honden.

Ik gebruik deze kennis om jou als hondenbaasje te helpen. Een passende voeding kan namelijk een positief effect hebben op de gezondheid van jouw hond. Hoe gezonder jouw hond is, hoe langer je van jouw trouwe viervoeter zou kunnen genieten!

Maar een voeding moet niet alleen passen bij de hond, jij bent net zo belangrijk!

Wat ik belangrijk vind als voedingsdeskundige voor honden, is dat een voeding niet alleen bij jouw hond past, maar ook bij jou als eigenaar! Het moet voor jou ook haalbaar zijn. Jij hebt niks aan een advies als het jou in een hele ingewikkelde positie brengt!

Hoe makkelijker een (passende) voeding voor jou te verkrijgen is, hoe makkelijker het voor jou is om het advies op te volgen. 

Soms betekent dat, dat ik niet 100% perfecte voeding kies, al geef ik het wel altijd mee als optie. Maar door een 80% perfecte voeding te kiezen, stijgt de kans van slagen wel enorm! En elke stap richting gezondheid is er al één!

Daarom besteed ik ook tijd en vragen aan waar JIJ als baasje de voeding voor jouw hond koopt, wat jouw budget is en wat voor jou haalbaar is. 

Onafhankelijk

Ik werk als voedingsdeskundige merkonafhankelijk. Ik word niet gesponsord door voedingsfabrikanten.

Oplossingsgericht

Ik ben niet pro-brok of pro-vlees. Noch ben ik anti-brok of anti-vlees. Ik ben pro gezonde hond en denk ook aan de eigenaar.

Onderbouwd

Ik bekijk voeding vanuit diverse oogpunten en visies. Mijn advies is altijd op basis van feiten en niet gebaseerd op meningen.

Tamara_Loet_Penny

Mijn favorieten

Snack

Owh, ik ben echt een zoetekauw! Chocola (M&M’s) en drop hmmm

Boek

Een hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas

vakantie

Citytrips en zoveel mogelijk zien en ontdekken van de omgeving

Honden

Loet en Penny. Finn is er helaas niet meer

Drankje

Thee & vruchtensappen, want ik lust geen alcohol, koffie of frisdrank

Ben jij tevreden over de voeding van jouw hond? Of twijfel je stiekem of het wel past?

Ebook_voer_verstandig

Gratis e-book

Bereken zelf hoeveel voeding jouw hond mag eten per dag.

Wil jij zeker weten of de hoeveelheid die op de zak staat klopt? Twijfel je of je misschien teveel of juist te weinig geeft aan jouw hond? Bereken zelf hoeveel voeding jij mag geven aan de hand van mijn gratis e-book.